Hampus ”The Gaddfather Tattoo” jobbar på Lifestyle Tattoo Sunbyberg. Han bär normalt sett Gucci och är en väldigt lugn person.

Hampus började sakta men säkert att tatuera för sju år sedan men det är främst de senaste tre-fyra åren som han har jobbat professionellt med det men intresset för konsten började redan som barn. Han har en del konstnärer i familjen men det var först i gymnasiet när en lärare uppmuntrade honom till yrket det som det tog fart på riktigt. Han har under lång tid jobbat på Lifestyle Tattoo i Sundbyberg och ses även på olika tatueringsmässor, där Stockholm Ink Bash är favoriten.

Hampa föredrar att tatuera realism men han gör även en del chicano black and gray. Inspirationen hittar han bland alldagliga ting såväl som att studera andra tatueringsartister, framförallt de som han ser upp till.
-Några av mina inspirationskällor är Carlos Torres, Eric Marcinizyn och Macko.
Bland den svenska truppen nämner han även Niki Norberg på Niki23Gtr i Göteborg och Andy Blanco på Studio Blanco Tattoo i Stockholm.
-Blanco har lärt mig en hel del.
Det bästa med jobbet för Hampus är möjligheten att göra det han älskar och få betalt för det.

Bästa tatuerings minnet är från när Hampus och Andy Blanco blev anställda av sportbladet och blev influgna till Frankrike för att tatuera under UEFA 2016. -Det var inte de mest kreativa tatueringarna vi gjort med det var en väldigt rolig upplevelse och vi fick träffa mycket nya unika människor.
Hans sämsta minne är när han tatuerade sina fötter med en dags mellanrum och sedan inte kunde gå på tre dagar.

För Hampus är det viktigt att alla håller sig ödmjuk och respektfulla på studion. De är som familj och det är viktigt att alla stöttar och hjälper varandra.

Tack Hampus för att du vill vara en del av Swedish Tattoo Society

Contact

Email : hampuskindblom@hotmail.com
Web : lifestyletattoo.se
Instagram : hampuslifestyletattoo